ceeste.ro

Termeni si conditii

Pentru a folosi serviciile oferite de ceeste.ro, esti de acord:

  1. sa furnizezi date adevarate, exacte si complete despre tine, asa cum este prevazut de formularul (formularele) de inregistrare;
  2. sa mentii si sa innoiesti, atunci cand situatia o cere, datele personale pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca vei furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ceeste.ro are dreptul sa suspende sau sa iti desfiinteze contul si sa iti refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului;
  3. daca utilizezi alt nume sau o adresa de e-mail care nu iti apartine, cererea de inregistrare/abonare va fi stearsa si, in cazul unor daune provocate celorlalti utilizatori, echipei ceeste.ro sau site-ului, datele tale vor fi oferite Politiei si organelor de ancheta.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor website-ului.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului „Site-ului”
3. Suspendarea accesului
4. Modificari aduse site-ului
5. Inregistrare, parole si responsabilitati
6. Confidentialitate
7. Forumuri publice
8. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
9. Forta majora
10. Diverse
11. Lege aplicabile si jurisdictie

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designulSite-ului(precum si orice alt material avand legatura cuSite-ul)trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la „ContinutSite„), apartinSite-uluisi colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din parteaSite-ului.
Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor etc. publicate de dvs. peSitese transfera asupraSite-uluide indata ce dvs le postati. Dupa momentul afisarii acestora peSite, dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveti in continuare dreptul de a folosi acele texte in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricaror texte, comentarii, mesaje etc. pe site dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui aceste texte.

2. Utilizarea continutului Site-ului

Puteti copia si printa ContinutulSite-uluidoar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutulSite-uluinu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din parteaSite-ului:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor alSite-uluiasupra Continutului.
Orice utilizare a continutuluiSite-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected].

3. Suspendarea accesului

Site-ulpoate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la ContinutulSite-uluisau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Site-ulisi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea,Site-ulisi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole, responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.Site-ulnu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator alSite-ului, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala,Site-ulnu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contulSite-ului.Site-ulnu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen,Site-ulisi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catreSiteva fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate alSite-ului.

7. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site

Site-ulva poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole). In ideea in careSite-ulnu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora.Site-ulisi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie deSiteeste supusa urmatoarelor limitari:
– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind „publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilorSite-uluinici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie deSitesau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a”confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitateaSite-uluisau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membriSite-ului.
– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie deSite.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubiSite-ulpentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale.Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

8. Atentie !

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site,Site-ulnu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, aSite-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egidasa.Site-ulnu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar dacaSite-ulva atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Site-ulnu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea,Site-ulnu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundereSite-ulpentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

9. Forta Majora

Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catreSitenu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointaSite-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de laSite, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemeleSite-ului, erorile de operare, greva, etc.

10. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.Site-uleste indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa,Site-ulva va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite deSitepot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus inSitepot sa fie furnizate de terte persoane cu careSite-ulare incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutuluiSite-ulpot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.Site-ulnu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea,Site-ulnu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notficari Orice notificare catreSitetrebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

11. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.