Ce este cifra destinului si cum se calculeaza
Ce este cifra destinului si cum se calculeaza

Ce este cifra destinului si cum se calculeaza


Ce este cifra destinului. Te-ai gandit vreodata ca ar putea exista o asa numita cifra a destinului pentru fiecare dintre noi, care sa ofere caracteristici importante despre personalitatea si despre viata noastra?!

Intr-adevar, la prima vedere s-ar putea sa sune un pic imposibil pentru cei mai multi dintre cei care ne citesc, insa atunci cand vorbim despre acest subiect trebuie sa recunoastem ca lucrurile sunt ceva mai complexe.

Probabil ai mai auzit de acest concept, insa te-ai intrebat vreodata ce este, de fapt, cifra destinului si cum se calculeaza aceasta? Haideti sa aflam mai multe detalii impreuna despre acest subiect atat de interesant!

Ce este cifra destinului si cum se calculeaza – Cuprins:

Ce este cifra destinului

Ce este cifra destinului
Ce este cifra destinului

Cunoscuta si sub denumirile de “cifra a sufletului” sau de “cifra a inimii”, cifra destinului este un numar extrem de important pentru viata fiecaruia dintre noi.

Potrivit specialistilor in numerologie si astrologie, cifra sufletului functioneaza precum “o cheie cu care treci peste tot in viata, cu care deschizi usi”. De asemenea, multi considera ca aceasta cifra a destinului este si un numar psihic “de care depinde la ce boli esti predispus de-a lungul vietii”.

Cifra sufletului se poate calcula extrem de simplu, singurul lucru pe care avem nevoie sa il stim cu siguranta fiind data in care ne-am nascut. Mai exact, vorbim despre ziua nasterii. In cazul in care sunt doua cifre, adunam si reducem totul la o singura cifra.

Spre exemplu, daca te-ai nascut in data de 3, cifra sufletului tau este 3. Daca te-ai nascut in data de 13, cifra sufletului tau este 4. Daca te-ai nascut in data de 19, cifra sufletului tau va fi 1, deoarece 1+9=10, iar 1+0=1.

Semnificatia cifrelor

Semnificatia cifrelor
Semnificatia cifrelor

Acum ca ne-am lamurit asupra felului in care putem calcula cifra sufletului, haideti sa aflam impreuna ce dezvaluie aceasta cifra pentru fiecare dintre noi!

Cifra destinului 1. Potrivit specialistilor, persoanele care au cifra sufletului 1 sunt niste adevarati deschizatori de drumuri in viata, jucand in dese randuri rolul de lider. Vorbim, asadar, despre oameni ambitiosi, determinati, perseverenti, care nu renunta deloc usor si care au incredere in puterile lor. De asemenea, acestea sunt persoane care de regula ii pot influenta usor pe cei din jur.

Cifra sufletului 2. Persoanele care au cifra destinului 2 sunt in general niste persoane extrem de empatice, pe care te poti baza in orice imprejurare. Acestor persoane le place in mod normal sa lucreze in echipa, fiind dornice in orice clipa sa ofere ajutorul celor din jur. De asemenea, se mai spune ca aceste persoane sunt nascute pentru viata de cuplu.

Cifra sufletului 3. Despre persoanele care au cifra sufletului 2 se spune ca sunt cele mai de succes persoane din univers. In general, aceste persoane nu numai ca dobandesc calitatile pe care le enumeram atunci cand vorbeam despre persoanele care au cifra sufletului 1, dar aceste calitati sunt triplate. Sunt acele persoane care nu se vor multumi niciodata cu putin, propunandu-si mereu sa obtina si mai mult decat au!

Cifra inimii 4. Persoanele care au cifra destinului 4 sunt acele persoane linistite, care iubesc rutina si calmul. Vorbim despre persoane care au mereu nevoia sigurantei pentru ziua de maine. In acelasi timp insa, sunt persoane puternice si cu principii solide de viata, pe care te poti baza intotdeauna.

Citeste si: Ce este crucea Ankh si ce simbolizeaza

Cifra destinului 5. Persoanele care au cifra sufletului 5 sunt independente si urasc rutina, fiind mereu in cautarea schimbarilor. Sunt acele persoane care isi doresc mereu sa incerce sa faca ceva nou, sa fie originale si nonconformiste. Totodata, sunt persoanele carora le este cel mai usor sa se adapteze in orice situatie.

Cifra sufletului 6. Cuvintele cheie ce descriu cel mai bine persoanele care au cifra sufletului 6 sunt dragoste, armonie, pace si bunastare. Vorbim despre niste persoane cu o personalitate boema, care sunt mereu in cautarea frumosului. In acelasi timp insa, aceste persoane vor sa se simta mereu responsabile, dorindu-si sa detina controlul asupra activitatilor in care sunt implicate.

Cifra inimii 7. Persoanele care au cifra destinului 7 sunt in general persoane inteligente, care isi doresc mereu sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in jurul lor. Nu numai ca sunt niste persoane curioase, dar sunt si persoane care invata foarte repede, din mers. De asemenea, aceste persoane sunt in general descurcarete si dezinvolte.

Cifra destinului 8. Persoanele care au cifra sufletului 8 sunt independente, preferand sa faca totul pe cont propriu si sa nu recunoasca atunci cand au nevoie de ajutor. De asemenea aceste persoane sunt acelea care iubesc cu toata fiinta lor, dedicandu-se persoanei iubite in momentul in care o gasesc.

Cifra destinului 9. Despre persoanele care au cifra sufletului 9 se spune in general ca sunt pline de energie si voie buna. De asemenea, sunt acele persoane care nu stau pe ganduri atunci cand au de luat o decizie importanta, preferand sa isi asculte instinctul.