Ce este YOXO si cum poti beneficia de acest serviciu
Ce este YOXO si cum poti beneficia de acest serviciu

Ce este YOXO si cum poti beneficia de acest serviciu


Ce este YOXO. De voie, de nevoie, petrecem tot mai mult timp ce telefoanele si tabletele in mana, consumandu-ne timpul pe care il avem la dispozitie pe internet, pe diverse retele sociale sau pe platforme de tot felul. 

Ce este YOXO si cum poti beneficia de acest serviciu – Cuprins:

Ce este YOXO

Ce este YOXO
Ce este YOXO

Nevoile pe care le avem in materie de resurse difera de la un om la altul, unul consumand poate mai putin, unul mai mult. Abonamentele mobile personalizabile sunt de mare ajutor in aceasta perioada si nu numai, YOXO fiind una dintre cele mai la indemana solutii pe care le avem la dispozitie.

Surprinzator sau nu, inca sunt destui care nu stiu ce este, de fapt, YOXO si care sunt beneficiile pe care ni le aduce un astfel de abonament! Haideti sa aflam impreuna raspunsurile la toate aceste intrebari, cat si multe alte detalii interesante care s-ar putea dovedi extrem de utile pentru voi toti! 

In primul si primul rand, trebuie sa spunem ca YOXO este un abonament 100% digital care permite personalizarea pachetului de resurse in functie de ceea ce isi doreste clientul, acesta fiind si principalul avantaj de care se bucura acest abonament.

Un astfel de abonament poate fi achizitionat din aplicatia YOXO si este disponibil la aceasta ora clientilor Orange, atat persoanelor fizice care au PrePay, cat si abonatilor care se afla in afara perioadei contractuale. 

Asadar, despre YOXO putem spune pe scurt ca este un abonament online, flexibil, care contine atat minute si SMS-uri nationale nelimitate, cat si internet configurabil, intre 50 si 150 GB. Practic, am putea spune ca vorbim despre niste resurse aproape nelimitate, extrem de putini la numar fiind cei care ar avea nevoie de mai mult de 150 GB de internet! Iar preturile sunt de nerefuzat, abonamentul lunar pornind de la numai 19 lei!

Ce avantaje ofera acest serviciu

Telefoane mobile
Telefoane mobile

Revenim acum la avantajele pe care le aduce cu sine un abonament YOXO si spunem in primul rand ca vorbim despre o perioada contractuala de numai 30 de zile, cu reinnoire automata. Asadar, daca nu iti doresti un abonament clasic pe unul sau chiar doi ani de zile, YOXO ar putea fi de departe cea mai convenabila solutie la care ai putea apela in zilele noastre.

La fel de important de precizat, poti sa modifici sau sa inchizi abonamentul oricand vrei sa faci acest lucru, fie ca au trecut numai trei zile de la activare, o luna sau un an. 

De asemenea, nu uita ca poti sa configurezi cat internet ai in fiecare luna, in functie de nevoile pe care le ai! Daca stii ca esti un consumator clasic de internet, vei avea nevoie cel mai probabil de cel mult 50 GB intr-o luna.

Citeste si: Ce este apocalipsa cuantica si cum ne poate afecta

Bineinteles, daca stii ca urmaresti multe filme si seriale pe platformele dedicate sau ca folosesti anumite aplicatii care consuma foarte multe resurse, poti apela fara nicio grija la toti cei 150 GB pe care ii prevede planul maxim al abonamentului YOXO. Un alt avantaj extrem de important de care vei putea beneficia este acela ca vei primi banii inapoi pentru internetul pe care nu l-ai consumat! 

Lasand la o parte restrictiile de calatorie cu care ne confruntam in aceasta perioada, se intampla ca in anumite perioade ale anului sa calatoresti in afara tarii. Nu trebuie sa iti fie teama de acest moment atunci cand ai YOXO, pentru ca serviciile de roaming in SEE sunt configurabile de la o luna la alta. Asadar, poti configura linistit roaming-ul doar pentru acea luna in care stii ca urmeaza sa calatoresti in afara tarii! 

Nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji nici in ceea ce priveste procesul de inregistrare, aplicatia fiind foarte bine gandita si prietenoasa chiar si cu utilizatorii fara prea multa experienta. Tot procesul de inregistrare merge foarte rapid si mai mult ca sigur nu vei intampina probleme de niciun fel!