Ce este Netflix ce pret are un abonament
Ce este Netflix ce pret are un abonament

Ce este Netflix si ce pret are un abonament


Ce este Netflix, dar mai ales ce pret are un abonament. Ce iti ofera acest serviciu si de ce auzi la fiecare pas, care este motivul pentru popularitatea din ce in ce mai mare. Iata ce trebuie sa stii!

Ce este Netflix si ce pret are un abonament – Cuprins:

Ce este Netflix

Ce este Netflix
Ce este Netflix

Despre Netflix am ajuns sa auzim la fiecare pas, un numar tot mai mare de romani fiind abonati in prezent la aceasta platforma de streaming online. Dar, ce este, de fapt, acest Netflix despre care vorbeste toata lumea?!

Fondata in urma cu aproape 25 de ani in urma de catre Reed Hastings si Marc Randolph, Netflix Inc. se ocupa cu productia si distrbutia de filme.

Este un serviciu de streaming online care permite membrilor sa urmareasca o mare varietate de emisiuni TV, filme, seriale, documentare si multe altele pe diverse dispozitive, incepand de la TV si pana la smartphone, tableta sau laptop.

Citeste si: Ce este PayPal si cum poti folosi acest serviciu

Netflix este un serviciu disponibil la nivel global la aceasta ora, existand un numar extrem de mic de tari in care platforma sa nu poata fi accesata.

Bazat pe abonamente, platforma Netflix permite abonatilor sa vizioneze seriale si filme fara reclame pe orice dispozitiv care este conectat la internet.

Mai exact, continutul Netflix poate fi vizionat de pe orice dispozitiv pe care ai instalata aplicatia Netflix, inclusiv pe Smart TV, console de jocuri, playere media pentru difuzare online, decodoare, smartphone-uri si tablete. Netflix poate fi accesat si de pe un sistem desktop conectat la internet, direct din browser.

In plus, utilizatorii serviciului pot descarca serialele si filmele pe dispozitivele in cauza, fie ca vorbim despre iOS, Android sau Windows. In acest fel, serialele si filmele preferate pot fi urmarite chiar si atunci cand nu exista o conexiune la internet.

Ce se poate vedea pe Netflix

Streaming online
Streaming online

Inainte de toate, trebuie stiut faptul ca platforma Netflix ofera un continut care variaza in functie de regiune si care se poate modifica in timp.

Daca esti pasionat de seriale, Netflix este fara doar si poate pentru tine, platforma punandu-ti la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte o serie extrem de lunga de titluri premiate si recunoscute la nivel global.

Spre exemplu, printre cele mai urmarite seriale de pe platforma Netflix se numara La Casa de Papel (Fabrica de Bani), Black Mirror, Breaking Bad, Narcos, Dark, Vikings, The 100, Outlander, Queen of the South, El Chapo, The Sinner, The Crown, Mindhunter, etc.

Citeste si: Ce este Revolut si cum poti sa folosesti serviciile companiei

Netflix este o platforma perfecta si pentru cei care sunt indragostiti de filme. Spre exemplu, unele dintre cele mai urmarite si laudate productii de pe Netflix din ultimii ani sunt I care a lot, Marriage Story, The two popes, The ballad of Buster Scruggs, Knives Out, The nice guys, The wolf of Wall Street, Eat, Pray, Love, The Shawshank Redemption, etc.

Nu in ultimul rand, pe Netlfix se mai regasesc si unele dintre cele mai urmarite documentare din ultimii ani, pe aceasta lista regasindu-se titluri precum Icarus, Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, The Great Hack, The Last Dance, Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates, The Social Dilemma, What the Health sau The Story of God.

Cat costa un abonament la Netflix

Ce este Netflix
Ce este Netflix

Netflix pune la dispozitia utilizatorilor sai mai multe tipuri de abonamente, fiecare abonament in parte determinand numarul de dispozitive pe care poti viziona simultan continutul.

De asemenea, tipul abonamentului ales determina si rezolutia la care vei urmari continutul disponibil pe platforma: SD (standard), HD (high definition) sau UHD (ultra high definition).

Vei fi taxat o singura data pe luna, la data la care te-ai abonat. De asemenea, trebuie sa stii ca vei putea schimba abonamentul de la o luna la alta sau, in cazul in care nu iti mai place ceea ce ti se ofera, vei putea anula abonamentul.

Cel mai accesibil abonament are un tarif de 7.99 euro si permite vizionarea continutului de pe platforma pe un singur dispozitiv in rezolutie standard.

Pentru 9.99 euro, continutul poate fi vizionat simultan pe doua dispozitive in rezolutie HD. In cele din urma, pentru 11.99 euro va fi permisa vizionarea continutului pe trei dispozitive simultan in rezolutie UHD.